Skötsel-Resekit

Peruker Klicka för förstoring

Jon Renau, Skötselkit-Resekit

5 delar i en necessär

Paraben-och Sulfatfri från Jon Renau

Skötselkit-Resekit som innehåller 5 stycken delar: Schampo, Spraybalsam, HD Smooth Detangler, Gelspray och gles kam. Allt förpackat i en liten praktisk necessär. Lätt att komplettera vid behov.

Schampo:

Precis som naturligt hår behöver peruker och hårdelar en bra skötsel för att hålla sig vackra. Tvätta regelbundet med Jon Renau’s kvalitets schampo för syntetiskt hår. Ett milt schampo som är paraben- och sulfatfritt. Återställer och ger ökad livslängd på syntetiska peruker och hårdelar.

Spraybalsam:

Skyddar din peruk och hårdel och förlänger livslängden. Jon Renau’s spraybalsam är paraben- och sulfatfritt. Håret blir lätt att reda ut och återställer glans och fräschhet på ditt syntetiska hår.

HD Smooth Detangler:

Är ett måste för alla HD produkter! Förstärker och förlänger din peruk eller hårdels vackra utstrålning. Spraya på och kamma igenom för att reda ut och återställa lyster. En spray som rekommenderas att användas dagligen. 

Gelspray:

Speciellt framtagen för peruker och hårdelar. En nyskapande lätt gelspray som är medel-hård. Den kammas ut helt och lämnar inga rester eller avlagringar. För användning till både äkta hår och syntetiskt hår.

Gles kam:

En kam som är utvecklad för att för att vara skonsam och lätt att ta med sin mjuka utformning.

Detaljer:

  • Varje produkt innehåller 59 ml
  • Mycket bra produkter med fräsch och naturlig doft.
  • Utvecklade och framtagna efter de senaste forskarrönen.
  • Kom ihåg att vi har perukhållare som är stadiga och enkla att ta med vid resa.

Sköt om din peruk eller hårdel på bästa sätt med produkter med hög kvalité för ökad livslängd.

  • Sulfater är vanliga ingredienser i schampo, men de torkar ut håret och är irriterande för huden.
  • Parabener används som konserveringsmedel i en del skönhetsprodukter. Vissa parabener befaras vara hormonstörande men det är inte fastställt om de är ofarliga eller inte.
 
Pris: 325:-  276:-
Art.ID: jrTS-kit