Skötsel-Resekit Äkta Hår

Peruker Klicka för förstoring

Jon Renau, Skötselkit-Resekit

5 delar i en necessär

Paraben-och Sulfatfri från Jon Renau

Skötselkit-Resekit som innehåller 5 stycken delar: Schampo, Balsam, Heat Treat Thermal Spray, Argan Smooth Treatment Mist och gles kam. Allt förpackat i en liten praktisk necessär. Lätt att komplettera vid behov.

Argan Smooth Luxury Schampo:
Precis som naturligt hår behöver peruker och hårdelar en bra skötsel för att hålla sig vackra. Tvätta regelbundet med Jon Renau’s kvalitets schampo för äkta hår. Ett milt schampo som är paraben- och sulfatfritt. Innehåller Arganolja från Frankrike som tillför fukt som motverkar torrt och sprött hår. Ger ett mjukt och behagligt hår samt bevarar färgerna på bästa sätt. Ger ökad livslängd på peruker och hårdelar. Arganoljan funkar även som uv-skydd.

Argan Smooth Luxury Balsam:
Ett balsam som skyddar din peruk och hårdel och förlänger livslängden. Jon Renau’s balsam är paraben- och sulfatfritt. Ett krämigt återfuktande balsam med arganolja från Frankrike. Förhindrar tovor samtidigt som det tillför fukt utan att tynga ner håret. Den här nya teknologin har en rik sammansättning av vitaminer och antioxidanter som stärker håret och motverkar torra och spröda hårtoppar. Arganoljan funkar även som uv-skydd.

Heat Treat Thermal Spray:
Skyddande spray som aktiveras av värme och är utmärkt att använda tillsammans med plattjärn, locktänger eller andra värmeverktyg. En spray som skyddar utan att klibba. Förhindrar att håret skadas då det släpper lätt från värmeverktyg. Sprayen gör håret lättkammat för volym och används till peruker med äkta hår och peruker med värmetålig syntetfiber.

Argan Smooth Treatment Mist:
Argan Smooth Treatment Mist är djupverkande och absorberas direkt i ditt hår och ger otrolig lyster och smidighet. Stärker och återställer samtidigt som den minskar torktiden.

Gles kam:
En kam som är utvecklad för att för att vara skonsam och lätt att ta med sin mjuka utformning.

Detaljer:
•Varje produkt innehåller 59 ml
•Mycket bra produkter med fräsch och naturlig doft.
•Utvecklade och framtagna efter de senaste forskarrönen.
•Kom ihåg att vi har perukhållare som är stadiga och enkla att ta med vid resa.

Sköt om din peruk eller hårdel på bästa sätt med produkter med hög kvalité för ökad livslängd.
•Sulfater är vanliga ingredienser i schampo, men de torkar ut håret och är irriterande för huden.
•Parabener används som konserveringsmedel i en del skönhetsprodukter. Vissa parabener befaras vara hormonstörande men det är inte fastställt om de är ofarliga eller inte.

 
Pris: 420:-  357:-
Art.ID: jrTS-HHKIT